Μεσοθεραπεία

Ο στόχος της μεσοθεραπείας είναι να διορθώσει τις βλάβες της επιδερμίδας μέσω της διαδικασίας της αυτοεπούλωσης. Εφαρμόζοντας το DERMAPEN στην επιδερμίδα δημιουργούνται χιλιάδες μικροτρυπήματα μέσα από τα οποία εισέρχονται στο δέμα πολύτιμα δραστικά συστατικά όπως βιταμίνες, πεπτίδια, αυξητικοί & λευκαντικοί παράγοντες και υαλουρονικό οξύ τα οποία δρουν εκ των έσω δίνοντας λύση σε ένα μεγάλο φάσμα προβλημάτων όπως ρυτίδες, έντονοι πόροι, πανάδες, θαμπή επιδερμίδα, ανομοιομορφία χρωματικού τόνου και χαλάρωσης. Ταυτόχρονα ενεργοποιείται η κολλαγογέννεση προάγοντας την επούλωση την ανάπλαση και την αναδόμηση της επιδερμίδας.
Τα πρώτα αποτελέσματα της μη ενέσιμης μεσοθεραπείας με DERMAPEN είναι άμεσα ορατά. Ο χρωματικός τόνος και η υφή της επιδερμίδας βελτιώνονται θεαματικά και σταδιακά οι ρυτίδες μειώνονται οι πόροι συρρικνώνονται και το πρόσωπο αποκτά και πάλι λάμψη και σφριγηλότητα. Το DERMAPEN είναι πραγματικά μια επανάσταση στον τομέα της αντιγήρανσης.
Μετά τη θεραπεία μπορεί μα παρατηρηθεί μια ήπια ερυθρότητα η οποία σε λίγες ώρες υποχωρεί και μπορούμε να συνεχίσουμε κανονικά τις καθημερινές μας δραστηριότητες. Καλό είναι να χρησιμοποιούμε αντηλιακά προϊόντα και να αποφεύγουμε να εκτεθούμε τις επόμενες ημέρες στην έντονη ηλιακή αντινοβολία. Προαιρετικά, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε για τις επόμενες ημέρες κάποια αναπλαστική κρέμα για πιο γρήγορη ανακούφηση από πιθανό “τράβηγμα” της επιδερμίδας.

ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ DERMAPEN NANO

Η μη ενέσιμη Μεσοθεραπεία με το DERMAPEN nano έχει ακριβώς τις ίδιες ιδιότητες με τη κλασική Μεσοθεραπεία. Η διαφορά εδώ, είναι ότι η μέθοδος είναι εντελώς ατραυματική, ανώδυνη, δεν δημιουργείται κανένα οίδημα ή ερυθρότητα και τα αποτελέσματα είναι ορατά αμέσως μετά τη θεραπεία. Ο λόγος που δεν είναι ορατός ο «τραυματισμός» της επιδερμίδας είναι γιατί οι ακίδες της κεφαλής του DERMAPEN nano είναι εξαιρετικά μικροσκοπικές. Η μη ενέσιμη Μεσοθεραπεία με το DERMAPEN nano είναι η “καλοκαιρινή” μας Μεσοθεραπεία και είναι μια υπέροχη επιλογή για ένα “last minute treatment”!

ΑΥΤΟΛΟΓΗ ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ (PRP)

H μη ενέσιμη Αυτόλογη Μεσοθεραπεία (PRP) θεωρείται η πιο ισχυρή μεσοθεραπεία στην αισθητική ιατρική. Οι αυτόλογοι αυξητικοί παράγοντες από ενεργοποιημένα αιμοπετάλια (PRP – Platelet Rich Plasma) που εισχωρούν στο δέρμα με τη μέθοδο του DERMAPEN συμβάλλουν με φυσικό τρόπο στην άμεση ανάπλαση των ιστών μέσω των αυξητικών παραγόντων που παράγουν. Η μέθοδος έχει μηδενική πιθανότητα εκδήλωσης κάποιας δερματικής αντίδρασης ή αλλεργίας, αφού το μοναδικό υλικό που χρησιμοποιείται είναι το αίμα του ίδιου του ατόμου. Τα αποτελέσματα της PRP Μεσοθεραπείας είναι πραγματικά εκπληκτικά! Οι πρωτεΐνες που εκκρίνονται από τα αιμοπετάλια του αίματος έχουν θαυματουργές ιδιότητες στην ανάπλαση του δέρματος και στην επιδιόρθωση των βλαβών του.

Η θεραπεία μπορεί να εφαρμοστεί στο πρόσωπο, τον λαιμό και το ντεκολτέ με θεαματικά αποτελέσματα σε:
Εγκατεστημένες ρυτίδες
– Ουλές και σημάδια ακμής
– Φωτογήρανση & δυσχρωμίες
– Πρόληψη γήρανσης
– Άτονο, μη ελαστικό δέρμα
– Βελτίωση της όψης και της υφής του δέρματος
Τα αποτελέσματα αρχίζουν να φαίνονται άμεσα. Μέσα στις επόμενες 3 εβδομάδες, και καθώς ενεργοποιούνται οι μηχανισμοί ανάπλασης, το δέρμα αποκτά λάμψη, ελαστικότητα και θεματικά ανανεωμένη όψη.

LASERLINE CLINICS

Share This