About us

Πως Ξεκίνησαν όλα…

Η εμπειρία μας στον χώρο της επιστημονικής αισθητικής μετρά περισσότερα από 25 χρόνια συνεχούς δουλειάς, επιμόρφωσης και προσφοράς!
Προερχόμενες από τα πιο γνωστά ινστιτούτα αισθητικής, αποφασίσαμε το 2004 να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να δημιουργήσουμε ένα χώρο στην πόλη μας, μέσα από τον οποίο θα μπορούμε να προσφέρουμε τις υπηρεσίες και τις γνώσεις μας προκειμένου να βοηθάμε όλους όσους θέλουν να βελτιώσουν την εμφάνιση, την υγεία αλλά και την ψυχολογία τους!
Και κάπως έτσι, αναλάβαμε τα ηνία των Laserline Clinics του Βόλου και μέχρι σήμερα δεν έχουμε σταματήσει στιγμή να ενημερωνόμαστε για όλες τις τελευταίες τάσεις, να αναζητούμε καινούριες τεχνικές και προϊόντα να επενδύουμε σε υπερσύγχρονο εξοπλισμό και να προσφέρουμε στους πελάτες μας τις καλύτερες και πιο αποτελεσματικές θεραπείες!
Νιώθουμε την ανάγκη να πούμε ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλους τους πελάτες μας που μας εμπιστεύονται, μας ακολουθούν και μας στηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια και δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε με το ίδιο πάθος να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας για πολλά πολλά χρόνια ακόμα!!

Ολυμπία – Βίκυ – Ειρήνη

 

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

Μετά από τόσα χρόνια κοινής επαγγελματικής πορείας και δημιουργικής συνύπαρξης, οι σχέσεις μας με το προσωπικό μας έχουν ξεπεράσει τη σχέση εργαζόμενου – εργοδότη και έχουν εξελιχθεί σε ουσιαστικές σχέσεις βαθιάς εκτίμησης και απόλυτης εμπιστοσύνης.

Επενδύουμε στους ανθρώπους μας και προάγουμε την εξέλιξή τους με συχνά επιμορφωτικά σεμινάρια, εκπαίδευση στη χρήση νέων τεχνολογιών και συνεχή ενημέρωση για νέα προϊόντα και καινοτόμες εφαρμογές στον τομέα της αισθητικής.
Ο στόχος μας είναι ένας: Να νιώθετε υπέροχα στα χέρια τους!

Γνωρίστε την ομάδα μας

Άρτεμις

Άρτεμις

Την Άρτεμις δεν θα τη δείτε ποτέ μόνο σε ένα πόστο… μπορεί να εξυπηρετεί παράλληλα 4 διαφορετικά άτομα, να τρέχει (εκτός από τα βουνά) από τη μια καμπίνα στην άλλη, να οργανώνει τις θεραπείες, να λύνει και να δένει…. και όλα αυτά με πολλή γκρίνια!! Είναι απόφοιτος του ΤΕΙ Αισθητικής Θεσσαλονίκης, πρώην κολυμβήτρια και νυν σύζυγος, μαμά και ταξιδιάρα ψυχή!

Σοφία

Σοφία

Όποιος είχε την τύχη να απολαύσει ένα μασάζ από τα «μαγικά» χέρια της Σοφίας δεν την αλλάζει με τίποτα! Θα τη βρείτε συνήθως στη καμπίνα του προσώπου να κάνει τα κόλπα της αλλά ο χώρος που «τα σπάει» είναι η καμπίνα του μασάζ! Στον ελεύθερο χρόνο της, μια είναι η δουλειά της: Να μας κάνει να σκάμε στα γέλια!  

Χριστίνα

Χριστίνα

Η Χριστίνα μας, είναι η αισθητικός η οποία κατέχει επάξια τον τίτλο του «βαρύ πυροβολικού» των LaserlineClinics. Γνωρίζει όλες τις θεραπείες καλύτερα και από τους προμηθευτές των μηχανημάτων και είναι ικανή να αναλύει με κάθε λεπτομέρεια και την παραμικρή ιδιότητα της κάθε θεραπείας. Πάντα σοβαρή & μετρημένη αλλά με ένα υποχθόνιο χιούμορ που σπάει κόκκαλα!

Εβελίνα

Εβελίνα

Μη σας ξεγελά ο δυναμισμός και ο τσαμπουκάς της… η Εβελίνα κατά βάθος είναι ένα ευαίσθητο, γλυκό κορίτσι που τους χειμώνες παίρνει τα βουνά για extremesports και τα καλοκαίρια απλά ποζάρει με μπικίνι! Είναι απόφοιτος του ΤΕΙ Αισθητικής Θεσσαλονίκης και αρχηγός στη καμπίνα του σώματος!

Ευαγγελία

Ευαγγελία

Η Ευαγγελία είναι το new entry στα Laserline Clinics. Είναι το κορίτσι που θα σας υποδεχτεί μόλις μπείτε στο χώρο μας, η γλυκιά φωνή που θα σας μιλήσει στο τηλέφωνο και θα λύσει όλες σας τις απορίες. Τι και αν είναι πτυχιούχος του τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας? Ο κόσμος της ομορφιάς  είναι η μεγάλη της αγάπη και για αυτό το λόγο μπήκε στην ομάδα μας!

Οι Συνεργάτες μας

Share This