Η έντονη τριχόπτωση είναι μια κατάσταση η οποία επηρεάζει αρνητικά την ψυχολογία πολλών αντρών και γυναικών, προκαλώντας άγχος για την εξωτερική τους εμφάνιση. Οι παράγοντες που πυροδοτούν την απώλεια μαλλιών ποικίλουν και η τριχόπτωση μπορεί να χαρακτηριστεί ως εποχική ή χρόνια. Η εποχική τριχόπτωση πολλές φορές παρέρχεται χωρίς κάποια θεραπεία. Η χρόνια και έντονη όμως μπορεί να κρύβει κάποια πάθηση η οποία θα πρέπει να αντιμετωπιστεί προκειμένου να αναστραφεί έγκαιρα η απώλεια μαλλιών.
Όποια και αν είναι η αιτία για το πρόβλημα της τριχόπτωσης και των αδύναμων μαλλιών, στα Laserline Clinics έχουμε τα μέσα και την τεχνογνωσία να την αντιμετωπίσουμε με εντυπωσιακά αποτελέσματα.
Ο συνδυασμός της μεσοθεραπείας και της φωτοθεραπείας με LASER χαμηλής ενεργειακής στάθμης (Low Level Laser Treatment) αποτελεί μια θεραπεία χωρίς παρενέργειες και επιστημονικά τεκμηριωμένη με αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα στην αναζωογόνηση και την τριχογέννεση.
Παράλληλα, η εφαρμογή ειδικής προϊοντικής αγωγής για χρήση στο σπίτι ενισχύει σημαντικά την αποτελεσματικότητα του θεραπευτικού πρωτοκόλλου.

LASERLINE CLINICS

Share This