Θεραπείες Προσώπου

Θεραπείες Προσώπου

 

ΡΑΔΙΟΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ
Οι Ραδιοσυχνότητες είναι η απόλυτη λύση για τον επαναπροσδιορισμό του προσώπου χωρίς νυστέρι!
Η νέας γενιάς Ραδιοσυχνότητες RF λειτουργούν σε βαθύτερο επίπεδο προσφέροντας φυσικό lift!
Με την εφαρμογή των ραδιοσυχνοτήτων πετυχαίνουμε πολυεπίπεδη δράση:
Απαλύνονται οι λεπτές γραμμές και οι ρυτίδες έκφρασης
Επανέρχεται η σφριγηλότητα στην επιδερμίδα
Διορθώνεται το περίγραμμα του οβάλ του προσώπου
Προάγεται η δημιουργία νέου κολλαγόνου
Η θεραπεία με Ραδιοσυχνότητες είναι εντελώς ανώδυνη, χωρίς χρόνο αποθεραπείας, σημάδια και με άμεση επιστροφή στις καθημερινές δραστηριότητες. Έχει άμεσα αποτελέσματα και είναι ιδανική για πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ.
ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ (DERMAPEN – DERMAPEN NANO – PRP)
ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ DERMAPEN
Ο στόχος της μεσοθεραπείας είναι να διορθώσει τις βλάβες της επιδερμίδας μέσω της διαδικασίας της αυτοεπούλωσης. Εφαρμόζοντας το DERMAPEN στην επιδερμίδα δημιουργούνται χιλιάδες μικροτρυπήματα μέσα από τα οποία εισέρχονται στο δέμα πολύτιμα δραστικά συστατικά όπως βιταμίνες, πεπτίδια, αυξητικοί & λευκαντικοί παράγοντες και υαλουρονικό οξύ τα οποία δρουν εκ των έσω δίνοντας λύση σε ένα μεγάλο φάσμα προβλημάτων όπως ρυτίδες, έντονοι πόροι, πανάδες, θαμπή επιδερμίδα, ανομοιομορφία χρωματικού τόνου και χαλάρωσης. Ταυτόχρονα ενεργοποιείται η κολλαγογέννεση προάγοντας την επούλωση την ανάπλαση και την αναδόμηση της επιδερμίδας.
Τα πρώτα αποτελέσματα της μη ενέσιμης μεσοθεραπείας με DERMAPEN είναι άμεσα ορατά. Ο χρωματικός τόνος και η υφή της επιδερμίδας βελτιώνονται θεαματικά και σταδιακά οι ρυτίδες μειώνονται οι πόροι συρρικνώνονται και το πρόσωπο αποκτά και πάλι λάμψη και σφριγηλότητα. Το DERMAPEN είναι πραγματικά μια επανάσταση στον τομέα της αντιγήρανσης.
Μετά τη θεραπεία μπορεί μα παρατηρηθεί μια ήπια ερυθρότητα η οποία σε λίγες ώρες υποχωρεί και μπορούμε να συνεχίσουμε κανονικά τις καθημερινές μας δραστηριότητες. Καλό είναι να χρησιμοποιούμε αντηλιακά προϊόντα και να αποφεύγουμε να εκτεθούμε τις επόμενες ημέρες στην έντονη ηλιακή αντινοβολία. Προαιρετικά, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε για τις επόμενες ημέρες κάποια αναπλαστική κρέμα για πιο γρήγορη ανακούφηση από πιθανό “τράβηγμα” της επιδερμίδας.

ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ DERMAPEN NANO
Η μη ενέσιμη Μεσοθεραπεία με το DERMAPEN nano έχει ακριβώς τις ίδιες ιδιότητες με τη κλασική Μεσοθεραπεία. Η διαφορά εδώ, είναι ότι η μέθοδος είναι εντελώς ατραυματική, ανώδυνη, δεν δημιουργείται κανένα οίδημα ή ερυθρότητα και τα αποτελέσματα είναι ορατά αμέσως μετά τη θεραπεία. Ο λόγος που δεν είναι ορατός ο «τραυματισμός» της επιδερμίδας είναι γιατί οι ακίδες της κεφαλής του DERMAPEN nano είναι εξαιρετικά μικροσκοπικές. Η μη ενέσιμη Μεσοθεραπεία με το DERMAPEN nano είναι η “καλοκαιρινή” μας Μεσοθεραπεία και είναι μια υπέροχη επιλογή για ένα “last minute treatment”!
ΑΥΤΟΛΟΓΗ ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ (PRP)
H μη ενέσιμη Αυτόλογη Μεσοθεραπεία (PRP) θεωρείται η πιο ισχυρή μεσοθεραπεία στην αισθητική ιατρική. Οι αυτόλογοι αυξητικοί παράγοντες από ενεργοποιημένα αιμοπετάλια (PRP – Platelet Rich Plasma) που εισχωρούν στο δέρμα με τη μέθοδο του DERMAPEN συμβάλλουν με φυσικό τρόπο στην άμεση ανάπλαση των ιστών μέσω των αυξητικών παραγόντων που παράγουν. Η μέθοδος έχει μηδενική πιθανότητα εκδήλωσης κάποιας δερματικής αντίδρασης ή αλλεργίας, αφού το μοναδικό υλικό που χρησιμοποιείται είναι το αίμα του ίδιου του ατόμου. Τα αποτελέσματα της PRP Μεσοθεραπείας είναι πραγματικά εκπληκτικά! Οι πρωτεΐνες που εκκρίνονται από τα αιμοπετάλια του αίματος έχουν θαυματουργές ιδιότητες στην ανάπλαση του δέρματος και στην επιδιόρθωση των βλαβών του.
Η θεραπεία μπορεί να εφαρμοστεί στο πρόσωπο, τον λαιμό και το ντεκολτέ με θεαματικά αποτελέσματα σε:
Εγκατεστημένες ρυτίδες
Ουλές και σημάδια ακμής
Φωτογήρανση & δυσχρωμίες
Πρόληψη γήρανσης
Άτονο, μη ελαστικό δέρμα
Βελτίωση της όψης και της υφής του δέρματος
Τα αποτελέσματα αρχίζουν να φαίνονται άμεσα. Μέσα στις επόμενες 3 εβδομάδες, και καθώς ενεργοποιούνται οι μηχανισμοί ανάπλασης, το δέρμα αποκτά λάμψη, ελαστικότητα και θεματικά ανανεωμένη όψη.

ΦΩΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
Η Φωτοδυναμική θεραπεία είναι μία εντελώς φυσική διαδικασία αναζωογόνησης, που με τη χρήση του καθαρού φωτός ενισχύει την οξυγόνωση των ιστών, αυξάνει την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης και επιταχύνει τη διαδικασία επούλωσης και αναδόμησης της επιδερμίδας.
Είναι μια μη επεμβατική θεραπεία προσώπου και λαιμού που χρησιμοποιεί τη μη θερμική ενέργεια φωτός LED για να ενεργοποιήσει τις διαδικασίες φυσικών κυττάρων του σώματος προκειμένου να επιταχύνει την αναζωογόνηση και την επιδιόρθωση του δέρματος. Στα πλεονεκτήματά της είναι πως δεν τραυματίζει την επιδερμίδα, δεν αφήνει σημάδια, ενώ δεν απαιτείται χρόνος αποθεραπείας μετά τη συνεδρία.
Η Φωτοθεραπεία εφαρμόζεται ανάλογα με τις ανάγκες της κάθε επιδερμίδας και κάθε χρώμα φωτός έχει την ιδιότητα να ενεργοποιεί διαφορετικούς μηχανισμούς επούλωσης.

Μπλε φως
Το μπλε φως χρησιμοποιείται για τη θεραπεία της ακμής, καθώς καταπολεμά το βακτήριο της ακμής p. acnes που είναι υπεύθυνο για τα σπυράκια.

Κίτρινο φως
Το κίτρινο φως βοηθά στην αντιμετώπιση των ερεθισμών της ευαίσθητης επιδερμίδας καταπολεμώντας ερυθρότητα και βελτιώνοντας την όψη και την υφή του.

Πράσινο φως
Το πράσινο φως ενισχύει τη λάμψη και την υγιή όψη της επιδερμίδας. 

Κόκκινο φως
Το κόκκινο φως έχει την ιδιότητα να διεισδύει βαθύτερα στην επιδερμίδα. Ενεργοποιεί τους ινοβλάστες να παράξουν μεγαλύτερη ποσότητα κολλαγόνου με στόχο τη μείωση των ρυτίδων και των ουλών ακμής, τη βελτίωση της υφής και της ελαστικότητας του δέρματος. Βοηθά επίσης σημαντικά να επιδιορθωθούν τα σημάδια της φωτογήρανσης.
Σε ειδικές περιπτώσεις όπως στην καταπολέμιση της ακμής, η θεραπεία μπορεί να συνδυάσει 2 χρώματα (το μπλε και το κόκκινο για μέγιστα αποτελέσματα.

 

ΟΞΥΓΟΝΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
Πολύτιμα συστατικά όπως βιταμίνες, πεπτίδια, λευκαντικές ουσίες κ.α., εισέρχονται στο δέρμα με τη δύναμη του ενεργού οξυγόνου.
Με την Οξυγονοθεραπεία η επιδερμίδα οξυγονώνεται εκ των έσω και σε συνδυασμό με τα ειδικά προϊόντα που εφαρμόζονται το δέρμα ενυδατώνεται σε βάθος, οι ανοιχτοί πόροι συρρικνώνονται, αυξάνεται η ελαστικότητα, απαλύνονται οι δυσχρωμίες και το πρόσωπο επανακτά τη λάμψη και τη νεανικότητά του.
Η οξυγονοθεραπεία είναι μια ανώδυνη, χωρίς χρόνο αποθεραπείας και χωρίς σημάδια θεραπεία.
Είναι κατάλληλη για κάθε τύπο επιδερμίδας και μπορεί να εφαρμοστεί καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου.

ΚΡΥΟΛΙΠΟΛΥΣΗ 

Η συγκέντρωση λίπους κάτω από το πηγούνι (το γνωστό διπλοσάγονο) απασχολεί άντρες και γυναίκες όλων των ηλικιών και είναι πραγματικά δύσκολο να απομακρυνθεί με μη επεμβατικό τρόπο.
Το CRYO COOL MAX χάρη στην ειδική κυρτή κεφαλή η οποία είναι κατασκευασμένη για μικρές περιοχές και δεν δημιουργεί αναρρόφηση δίνει τη λύση σε αυτή την μικρή αλλά τόσο ενοχλητική αποθήκη λίπους.
Η κρυολιπόλυση δίνει ορατά αποτελέσματα από την πρώτη εφαρμογή και η περιοχή συνεχίζει να βελτιώνεται ακόμα και για 2-3 μήνες μετά.
Η διαδικασία είναι ανώδυνη και δεν απαιτεί χρόνο αποκατάστασης.

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΜΕ ΑΤΜΟ
Ο καθαρισμός του προσώπου με τη μέθοδο του ατμού θεωρείται από τις πιο σημαντικές θεραπείες ομορφιάς! Είναι μια πολύτιμη θεραπεία για λαμπερό και υγιές πρόσωπο αλλά και μια απαραίτητη προετοιμασία για να δεχτεί η επιδερμίδα κάθε θεραπεία ομορφιάς και να έχει τα μέγιστα αποτελέσματα.
Ο καθαρισμός προσώπου με ατμό προσφέρει άμεση οξυγόνωση στο δέρμα, απομακρύνει το σμήγμα, τα νεκρά κύτταρα και τα μαύρα στίγματα και βοηθάει το θαμπό και κουρασμένο δέρμα να «αναπνεύσει».
Η διαδικασία διαρκεί περίπου 2 ώρες. Μετά το ντεμακιγιάζ, το πρόσωπο εκτίθεται στον ατμό μέσω της ειδικής συσκευής. Ο χρόνος παραμονής στον ατμό καθορίζεται ανάλογα τον τύπο και τις ιδιαιτερότητες του δέρματος. Στη συνέχεια ακολουθεί ειδικό εξατομικευμένο πρωτόκολλο θεραπείας και ολοκληρώνεται με βαθιά ενυδάτωση.
Η θεραπεία είναι κατάλληλη για τους περισσότερους τύπους δέρματος .

ΔΕΡΜΟΑΠΟΞΕΣΗ ΜΕ ΜΙΚΡΟΚΡΥΣΤΑΛΛΟΥΣ
Η Δερμοαπόξεση με Μικροκρυστάλλους είναι ένας βαθύς καθαρισμός προσώπου που παράλληλα προσφέρει ανάπλαση και ανανέωση της επιδερμίδας. Μέσω της ειδικής συσκευής εκσφενδονίζονται στο δέρμα χιλιάδες ειδικοί μικροκρύσταλλοι που απομακρύνουν τα νεκρά κύτταρα, τους ρύπους, το σμήγμα αλλά και τα επιφανειακά στρώματα του δέρματος χωρίς όμως να τραυματίζει ή να ερεθίζει το δέρμα. Στη συνέχεια εφαρμόζονται ειδικά, εξατομικευμένα θεραπευτικά πρωτόκολλα τα οποία προσδιορίζονται από τους ειδικούς ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε ατόμου.
Μετά τη θεραπεία, το δέρμα είναι καθαρό, λαμπερό και φρέσκο!
Οι ανοιχτοί πόροι συρρικνώνονται, η λιπαρότητα ρυθμίζεται, βελτιώνεται ο χρωματικός τόνος και μετά από επαναλαμβανόμενες θεραπείες μπορούν να διορθωθούν βλάβες όπως σημάδια φωτογήρανσης, λεπτές γραμμές, ουλές ακμής και πανάδες.
Η θεραπεία της Δερμοαπόξεσης είναι μια εντελώς ανώδυνη διαδικασία, δεν απαιτείται χρόνος επούλωσης και μπορούμε να επιστρέψουμε άμεσα στις καθημερινές μας δραστηριότητες.

ΒΑΘΙΑ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ
Η ηλικία, ο τύπος του δέρματος, το περιβάλλον, η ελλιπής ενυδάτωση, τα λάθος προϊόντα, αλλά και ένας μεγάλος αριθμός παραγόντων συμβάλλουν στην αφυδάτωση της επιδερμίδας, προκαλώντας αίσθηση «τραβήγματος», θαμπή όψη και τραχιά υφή.
Η θεραπεία βαθιάς ενυδάτωσης στόχο έχει να τροφοδοτήσει το δέρμα με την απαραίτητη υγρασία έτσι ώστε να ανακτηθεί η ελαστικότητα, η σφριγηλότητα και η νεανική όψη του προσώπου.
Η θεραπεία ξεκινάει με ένα σωστό καθαρισμό έτσι ώστε να απομακρυνθεί το μακιγιάζ, οι ρύποι και τα νεκρά κύτταρα. Στη συνέχεια γίνεται μασάζ με τη χρήση εξατομικευμένων επαγγελματικών προϊόντων, εφαρμόζοντας ειδικές κινήσεις που μεγιστοποιούν την απορροφητικότητα και την αποτελεσματικότητά των δραστικών συστατικών τους. Στο τέλος της θεραπείας τοποθετούμε στο πρόσωπο ειδικό φύλλο κολλαγόνου το οποίο αποτελείται από 100% καθαρό κολλαγόνο, διεγείρει την ανάπλαση των κυττάρων και συμβάλει άμεσα στην αποτελεσματική συγκράτηση της υγρασίας στις στιβάδες της επιδερμίδας ενώ παράλληλα βελτιώνει την τονικότητα του δέρματος.
Για μέγιστα αποτελέσματα, η θεραπεία βαθιάς ενυδάτωσης μπορεί να συνδυαστεί με οξυγονοθεραπεία, ραδιοσυχνότητες ή φωτοθεραπεία.

 

στ
ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΚΜΗΣ
Στα Laserline Clinics διαθέτουμε τη τεχνογνωσία για την καταπολέμηση της ακμής με αποτελεσματικότητα και ασφάλεια σε όλα της τα στάδια και ανεξαρτήτως από τον τύπο δέρματος.
Η ακμή είναι μια πάθηση του δέρματος η οποία χαρακτηρίζεται από φλεγμονή των σμηγματογόνων αδένων και μπορεί να οφείλεται σε διάφορους παράγοντες. Εκδηλώνεται κυρίως στους εφήβους, αλλά και στους ενήλικες.
Τα πρωτόκολλα θεραπειών που εφαρμόζουμε χωρίζονται σε 2 κατηγορίες. Στην αντιμετώπιση της ενεργής ακμής και στη αποκατάσταση των βλαβών της θεραπευμένης ακμής, όπως ουλές και σημάδια.
Για την καταπολέμηση της ενεργής ακμής, η εφαρμογή της Φωτοθεραπείας σε συνδυασμό με επαγγελματικά προϊόντα για χρήση στο ινστιτούτο αλλά και στο σπίτι έχουν πραγματικά εκπληκτικά αποτελέσματα. Ο αριθμός των συνεδριών και η επιλογή των κατάλληλων προϊόντων εκτιμώνται από την εξειδικευμένη αισθητικό κατά περίπτωση, λαμβάνοντας υπόψη τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του κάθε περιστατικού και φυσικά τη διάγνωση του θεράποντα ιατρού.
Τα σημάδια και οι ουλές που μπορεί να έχει αφήσει στο δέρμα η ακμή μπορούν να αντιμετωπιστούν εξαιρετικά, χρησιμοποιώντας τη μέθοδο της Δερμοαπόξεσης και της Μεσοθεραπείας αναλόγως την ένταση το βάθος και την έκταση των βλαβών.

ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΛΕΥΚΑΝΣΗΣ
Η απ’ ευθείας έκθεση του δέρματος στην ηλιακή ακτινοβολία αποτελεί τον Νο 1 παράγοντα επιτάχυνσης της γήρανσης του δέρματος. Οι πανάδες, οι καφέ κηλίδες και το μέλασμα συνδέονται άρρηκτα με την έκθεση του δέρματος στον ήλιο και είναι οι συνηθέστερες βλάβες που παρατηρούνται ιδίως στο τέλος του καλοκαιριού.
Η θεραπεία των δυσχρωμιών αυτών δεν είναι εύκολη υπόθεση. Χρειάζεται επιμονή και υπομονή και φυσικά την επιλογή του κατάλληλου πρωτοκόλλου θεραπείας.
Οι εξατομικευμένες θεραπείες λεύκανσης εφαρμόζονται κυρίως τους πρώτους χειμερινούς μήνες, όπου η ηλιακή ακτινοβολία μειώνεται.
Στις θεραπείες λεύκανσης συμπεριλαμβάνονται η Μεσοθεραπεία, η Φωτοθεραπεία, τα Χημικά peelings και φυσικά τα επαγγελματικά προϊόντα από τις μεγαλύτερες εταιρείες δερμοκαλλυντικών με τις οποίες έχουμε επιλέξει να συνεργαζόμαστε.

 

Share This