ΒΑΘΙΑ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ

Η ηλικία, ο τύπος του δέρματος, το περιβάλλον, η ελλιπής ενυδάτωση, τα λάθος προϊόντα, αλλά και ένας μεγάλος αριθμός παραγόντων συμβάλλουν στην αφυδάτωση της επιδερμίδας, προκαλώντας αίσθηση «τραβήγματος», θαμπή όψη και τραχιά υφή.

Η θεραπεία βαθιάς ενυδάτωσης στόχο έχει να τροφοδοτήσει το δέρμα με την απαραίτητη υγρασία έτσι ώστε να ανακτηθεί η ελαστικότητα, η σφριγηλότητα και η νεανική όψη του προσώπου.

Η θεραπεία ξεκινάει με ένα σωστό καθαρισμό έτσι ώστε να απομακρυνθεί το μακιγιάζ, οι ρύποι και τα νεκρά κύτταρα. Στη συνέχεια γίνεται μασάζ με τη χρήση εξατομικευμένων επαγγελματικών προϊόντων, εφαρμόζοντας ειδικές κινήσεις που μεγιστοποιούν την απορροφητικότητα και την αποτελεσματικότητά των δραστικών συστατικών τους. Στο τέλος της θεραπείας τοποθετούμε στο πρόσωπο ειδικό φύλλο κολλαγόνου το οποίο αποτελείται από 100% καθαρό κολλαγόνο, διεγείρει την ανάπλαση των κυττάρων και συμβάλει άμεσα στην αποτελεσματική συγκράτηση της υγρασίας στις στιβάδες της επιδερμίδας ενώ παράλληλα βελτιώνει την τονικότητα του δέρματος.

Για μέγιστα αποτελέσματα, η θεραπεία βαθιάς ενυδάτωσης μπορεί να συνδυαστεί με οξυγονοθεραπεία, ραδιοσυχνότητες ή φωτοθεραπεία.

LASERLINE CLINICS

Share This