ΑΚΜΗ

Στα Laserline Clinics διαθέτουμε τη τεχνογνωσία για την καταπολέμηση της ακμής με αποτελεσματικότητα και ασφάλεια σε όλα της τα στάδια και ανεξαρτήτως από τον τύπο δέρματος.
Η ακμή είναι μια πάθηση του δέρματος η οποία χαρακτηρίζεται από φλεγμονή των σμηγματογόνων αδένων και μπορεί να οφείλεται σε διάφορους παράγοντες. Εκδηλώνεται κυρίως στους εφήβους, αλλά και στους ενήλικες.
Τα πρωτόκολλα θεραπειών που εφαρμόζουμε χωρίζονται σε 2 κατηγορίες. Στην αντιμετώπιση της ενεργής ακμής και στη αποκατάσταση των βλαβών της θεραπευμένης ακμής, όπως ουλές και σημάδια.
Για την καταπολέμηση της ενεργής ακμής, η εφαρμογή της Φωτοθεραπείας σε συνδυασμό με επαγγελματικά προϊόντα για χρήση στο ινστιτούτο αλλά και στο σπίτι έχουν πραγματικά εκπληκτικά αποτελέσματα. Ο αριθμός των συνεδριών και η επιλογή των κατάλληλων προϊόντων εκτιμώνται από την εξειδικευμένη αισθητικό κατά περίπτωση, λαμβάνοντας υπόψη τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του κάθε περιστατικού και φυσικά τη διάγνωση του θεράποντα ιατρού.
Τα σημάδια και οι ουλές που μπορεί να έχει αφήσει στο δέρμα η ακμή μπορούν να αντιμετωπιστούν εξαιρετικά, χρησιμοποιώντας τη μέθοδο της Δερμοαπόξεσης και της Μεσοθεραπείας αναλόγως την ένταση το βάθος και την έκταση των βλαβών.

LASERLINE CLINICS

Share This