Ολοκληρωμένη περιποίηση αναδόμησης δέρματος & ενυδάτωσηςιδανική και για τις 365 ημέρες του χρόνου. Κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος καθώς συνδυάζονται ενεργά συστατικά που ενισχύουν τον φυσικό φραγμό του δέρματος, μειώνοντας σημαντικά την επιδερμική απώλεια νερού που προκύπτει τους χειμερινούς και καλοκαιρινούς μήνες.
Το Εκχύλισμα ρίζας άγριου αντιδιού είναι ένα ενεργό συστατικό που συσφίγγει το δέρμα ενώ αυξάνει τη σύνθεση του κολλαγόνου. Παρέχει άμεση και μεσοπρόθεσμη επίδραση στη σύσφιξη του δέρματος και έχει ενισχυμένες αντιγηραντικές ιδιότητες. Εκτός από τη δράση σύσφιξης και την σύνθεση κολλαγόνου, ο συνδυασμός με το υαλουρονικό οξύ εμφανώς διαγράφει τα σημάδια της κούρασης και αφυδάτωσης του.

 

ΣΤΑΔΙΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ
– Καθαρισμός με γαλάκτωμα με την ταυτόχρονη απολεπιστική δράση των ενζύμων

– Άυξηση της διαπερατότητας της επιδερμίδας, με προϊόν που ανοίγει μικρο-διόδους στην επιδερμίδα

– Εφαρμογή αντιρυτιδικού ορού με οξέα. Βασίζεται στο μοναδικό σύστημα αναδόμησης PH-DVC™, το οποίο εξασφαλίζει την μέγιστη απορόφηση των οξέων σε βάθος χωρίς παρενέργειες και ταυτόχρονα παρατείνει την δράση και της βιο-διαθεσιμότητας των συνδυασμένων οξέων και των ενεργών συστατικών στην επιδερμίδα. Επίσης το σύστημα αναδόμησης PH-DVC™, επιτρέπει την χρήση μέγιστων συγκεντρώσεων χωρίς τις αρνητικές παρενέργειες που συνήθως παρατηρούνται με τα συμβατικά peelings.

– Μάλαξη προσώπου (στην plus) επιλέγοντας αντιοξειδωτικά ή συσφικτικά συστατικά

– Θεραπεία αναδόμησης, αφήνοντας το δέρμα ορατά φωτεινό και λαμπερό. Παρέχει ήπια αναδόμηση και συμβάλει στη λείανση και σύσφιξη του δέρματος και των διεσταλμένων πόρων, χωρίς όμως να διαταράσει τον υδρολιπιδικό μανδύα. Με έντονη αντιοξειδωτική δράση, λόγω του Φερουλικού οξέως αναζωογονεί άμεσα το δέρμα, απαλύνει και λευκαίνει τις δυσχρωμίες. Eνισχύει την επουλωτική ικανότητα του δέρματος.

– Μάσκα με ενυδάτική δράση. Προαιρετικά συνδυάζεται με βιταμίνη C (ασκορβικό οξύ) ή με ορό που εχει δράση σύσφικτική, αναζωογονητική και ενυδατική λόγω του πυροβικού οξέως, του υαλουρονικό οξέως και πεπτιδίων

– Εφαρμογή βιταμίνης C

– Καταπράυνση – ενυδάτωση

– Αντιηλιακή προστασία

 

Συχνότητα
Εντατική θεραπεία: 4 – 6 θεραπείες
Συχνότητα: Κάθε 7 – 14 μέρες
Συμπληρωματική θεραπεία: Μπορεί να εφαρμοστεί στο μεσοδιάστημα που μεσολαβεί μέχρι τις επόμενες συνεδρίες αναδόμησης όπως A.C.N.E – Ακμή, A.G.E – Φωτογήρανση – ρυτίδες, M.E.L.A – Υπερμελάγχρωση-κηλίδες, M.E.S.O – Micro needle – αναδόμηση – αντιοξείδωση ή το ELOS SR (IPL ανανέωσης – κατά των ρυτιδων).

 

ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 55΄ – 70΄