Θεραπείες Σώματος

Αδυνάτισμα και αναζωογόνηση με τις εξελιγμένες θεραπείες σώματος Laserline Clinics

LPG Endermologie®

Η μέθοδος Endermologie είναι η πλέον προηγμένη μέθοδος κοσμικής ιατρικής για την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας.

  • Διεγείρει την αγγειακή και λεμφική κυκλοφορία
  • Μειώνει τον όγκο των λιποκυττάρων
  • Βελτιώνει την υφή της επιδερμίδας,
  • Tονώνει το δέρμα
  • Προσφέρει την αίσθηση της ευεξίας

Μεσοθεραπεία - Cryolipolysis

Η κρυολιπόλυση είναι μια νέα επαναστατική μέθοδος αναίμακτης, μη επεμβατικής λιπογλυπτικής.

  • Δραστική μείωση της κυτταρίτιδας και του τοπικού λίπους
  • Η μόνη λύση στη σκληρή κι επώδυνη κυτταρίτιδα
  • Σύσφιξη δέρματος ακόμα και στα παραδοσιακά «δύσκολα» σημεία του σώματος
  • Μη επεμβατική ασφαλής μέθοδος, χωρίς χρόνο αποκατάστασης
  • Ορατά αποτελέσματα από την πρώτη συνεδρία που διαρκούν

Θερμοηλεκτροθεραπεία-ΤΕΙ System

Οι συνεχείς αλλαγές στην αγορά της αισθητικής, οι άμεσες ανάγκες των πελατών μας, οδήγησαν την εταιρεία μας να φέρει στον χώρο της μία επαναστατική συσκευή στον τομέα της αισθητικής, τη θερμοηλεκτροδιέγερση. Αυτός ο επαναστατικός συνδυασμός μας δίνει τη δυνατότητα να γίνεται ταυτόχρονα θερμοθεραπεία και ηλεκτροδιέγερση με σημαντικά πλεονεκτήματα. Τώρα πιο ικανοποιητικά αποτελέσματα σε λιγότερο χρόνο και με πιο ευχάριστη αίσθηση κατά τη διάρκεια των εφαρμογών, καλύπτοντας όλες τις ανάγκες σας, όσον αφορά το τοπικό πάχος και τη σύσφιγξη.

Θαλασσοθεραπεία

Όλα τα θρεπτικά στοιχεία του θαλασσινού νερού τα βρίσκουμε και στα φύκια σε συγκεντρώσεις όμως 50000 φορές μεγαλύτερες! Έτσι η θαλλασοθεραπεία βοηθά στην αύξηση του μεταβολισμού των κυττάρων, με αποτέλεσμα να γίνονται περισσότερες καύσεις στον οργανισμό. Ταυτόχρονα με την απώλεια βάρους, την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας και της επιδερμικής σύσφιγξης που επιτυγχάνεται, το δέρμα οξυγονώνεται, απορροφά όλα τα θρεπτικά στοιχεία και αναζωογονείται.

Διατροφική-Διαιτολογική Υποστήριξη

Λαμβάνουμε πλήρες ιστορικό του ατόμου που μας επισκέπτεται όπως διατροφικές συνήθειες, βάρος σώματος, λιπομέτρηση έτσι ώστε η διατροφολόγος μας να δημιουργήσει το κατάλληλο εβδομαδιαίο μενού το οποίο να μπορεί να ακολουθηθεί ευχάριστα. Η επιτυχία είναι σίγουρη, ικανοποιώντας τις προσδοκίες σας με μακροχρόνια συντήρηση του επιτυχημένου αποτελέσματος.

Μασάζ BioSlim

Η θεραπεία βασίζεται στη χρήση εξειδικευμένων προιόντων, βασισμένα σε λυπολιτικές-λιποδιαλυτικές ιδιότητες, καθώς και στη χρήση μηχανήματος που βοηθά στην απορρόφηση των προιόντων αυτών ώστε να εισχωρήσουν στα πιο βαθιά στρώματα του δέρματος. Η συγκεκριμένη θεραπεία είναι ιδανική για την απώλεια βάρους και αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας.

Ελάτε το χώρο μας για μια εξατομικευμένη διάγνωση των αναγκών σας